The Boss's Fake Fiancee

Yazar: Inara Scott
Yayınevi: Entangled Publishing
165 sayfa
Türkçe çevirisi yok.

Is she his worst nightmare…
No relationships, that’s billionaire Garth Solen’s rule—especially not with a woman like his new employee Melissa Bencher, who thinks with her heart and not her head. But all bets are off when Melissa tries to make her jerk ex-boyfriend jealous by suggesting that she’s dating her gorgeous boss. How could she have imagined all the trouble one impulsive act could cause?
…or a dream come true?
To protect his ailing grandmother, Garth is forced to play the part of Melissa’s adoring fiancé. Now they’re trying on rings and posing for the paparazzi. The game is clear: for one month, they play the part of an engaged couple, and then they part ways. No emotions. No entanglements. But when it comes to matters of the heart, Melissa’s never been good at following the rules…

Kitap aslında benzerini birçok defa okuduğunuz harlequin romanlarına benziyordu. Şöyle ki, adam sosyal yetenekleri güçsüz, çocukluğunda ailesini kaybetmiş, o travmanın etkisini hala atlatamamış, bilgisayar adam diye bahsedilen biri. Kesinlikle duygu göstermiyor, hepsini çok iyi bir şekilde maskesinin altına gizliyor. Kızımız ise aslında deli dolu, sevimli biri ama geçmişinde yaşadığı ilişkiden çok yara aldığı için temkinli davranıyor. Kızımız Melissa, işte bu acıdan kaynaklı eski sevgilisini görünce şirketin sahibi buz adam Garth ile aralarında bir şeyler olduğunu ima ediyor, eski sevgili de buna sinirlenip basına nişanlandıklarını duyuruyor ve ikili garip bir durumun içinde kalıyor. Çünkü Garth'ın büyük annesi torununun evleneceğini öğrendiği için mutlu, tabi sağlığı da yerinde olmadığı için ona doğruyu söyleyemiyorlar. İşte böylece kendilerini sahte bir nişanlılık içinde buluyorlar ve sonrası tahmin edebileceğiniz gibi drama ve romans ile geçiyor. Harlequin romanlarını seviyorsanız, bu kitap da size iyi vakit geçirecektir.




Yorum Gönder

0 Yorumlar